Xerrada a càrrec de Carles Soler.
En tots els debats al voltant de l’alimentació apareix el tema dels costos com una qüestió central. Tant pel que representa per mantenir la vida digna de les persones productores com per oferir preus assequibles a la població. Aquests costos es barregen sempre amb altres realitats pròpies del model econòmic en què vivim, però si volem abordar aquest debat amb les idees clares necessitarem disposar d’altres dades i exemples.
Carles Soler és pare de tres noies. Treballa per la defensa de la sobirania alimentària i la transformació del sistema alimentari. Forma part de l’equip editor de la Revista Sobirania Alimentària, de l’equip tècnic de Menjadors Ecològics i és soci cooperatiu de ‘El Pa Sencer SCCL’. Assessor de polítiques alimentàries municipals. És membre del Casal Popular Atzari. Com a regidor de Babord, la retribució de l’Ajuntament la dona a entitats socials.
Activitat en col·laboració amb la Biblioteca Antoni Comas i la Diputació de Barcelona dins de les Jornades de Salut i Alimentació.
Cicle de conferències presencials impulsat des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona per tractar temes d’actualitat amb experts públicament reconeguts.