Xerrada a càrrec de GUSTAVO DUCH.
Altres Veus: Cicle de conferències presencials. Sortirem de viatge per conèixer algunes de les moltes incoherències del sistema alimentari global, com el engreix de porc a Catalunya amb soja del Brasil per exportar a la Xina, els pops que arriben del Sàhara ocupat o els alvocats que recorren el món. El punt d’arribada seran les propostes inspiradores per a fer les coses d’altra manera, com ara els Economatos Populares a l’Argentina per combatre la inflació alimentària o la Seguretat Social de l’Alimentació a França per garantir l’alimentació des de les administracions públiques i els barris.
Gustavo Duch, veterinari d’estudis, escriptor i divulgador de la sobirania alimentària des de que va ser proposada per La Vía Campesina, el moviment internacional que agrupa a la petita pagesia. Forma part de la cooperativa El Pa Sencer des d’on impulsen projectes de agitació social des de perspectives com el ruralisme i el decreixement.
Activitat en col·laboració amb la Biblioteca Antoni Comas i la Diputació de Barcelona dins de les Jornades de Salut i Alimentació.
Altres Veus: Cicle de conferències presencials impulsat des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona per tractar temes d’actualitat amb experts públicament reconeguts.